Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Verzending en kosten

Beneden een orderbedrag van EUR 250,00 excl. BTW berekenen wij vrachtkosten. Dit doen wij omdat wij onze producten scherp aanbieden, ook bij afname van kleinere aantallen. Niet zelden komt het voor dat de verzendkosten hierdoor hoger zijn dan het bedrag dat u verschuldigd bent voor verzending.

Uw bestellingen worden door ons verzonden met de landelijk opererende vervoerder TransMission alsook met DHL (veelal particuliere adressen). Hiervoor is gekozen in verband met de betrouwbaarheid van afleveren. Dit vinden wij als Rubberwinkel.nl erg belangrijk.

Dit betekent wel dat de tarieven wat hoger liggen dan bij sommige andere vervoerders als bijvoorbeeld Post.nl.

Zendingen in Nederland:

Zendingen tot 22 kilo en particuliere klanten worden met DHL verzonden. Indien u wenst kunt u, tegen een kleine meerprijs, uw zending ‘s avonds na 18.00 uur aangeleverd krijgen. U kunt DHL-zendingen ook af laten leveren bij een Afhaalpunt (DHL kent vele afhaalpunten in Nederland, binnen een straal van enkele kilometers van uw adres). U kunt eerst uw eigen adres invullen, nadat u een melding heeft ontvangen van DHL voor de bezorging kunt u zelf het afleveradres wijzigen naar een servicepoint.

Dit geldt niet voor zendingen zwaarder dan 22 kilo of pallets. Pallets worden altijd met TransMission verzonden! 

 

Indien u niet thuis bent, laten wij zendingen standaard aanbieden bij uw buren. Mocht u dit niet wenselijk vinden, kunt u dit aangeven in het verzendmenu!

 

Voor bestellingen vanuit België geldt dat deze met DHL worden verzonden. 

Ons streven is orders welke vóór 14.00 uur zijn besteld, nog dezelfde dag worden verzonden. Voor zendingen in Nederland geldt dat in 99% van de gevallen een bestelling welke wordt verzonden (m.u.v. de Waddeneilanden), de eerstvolgende werkdag wordt afgeleverd. Voor zendingen naar België duurt dit iets langer. 

Wanneer de order door ons verzendgereed is gemaakt, boeken wij deze bij DHL of TransMission. Vervolgens ontvangt u een email met het zendingsnummer. Met dit nummer kunt u de status van een zending volgen. Ook heeft u de mogelijkheid om een zending later te laten afleveren, wanneer de geplande afleverdatum minder goed uitkomt bijvoorbeeld. Het kan wel eens voorkomen dat u geen email ontvangt

Vanwege de strenge Arbowetgeving in Nederland als het gaat om tillen is het probleem met veel van onze producten dat het te zwaar is. Zendingen boven de 25 kilo zullen hierdoor op een pallet moeten worden aangeboden. Deze verzendtarieven zijn:

Voor NEDERLAND (excl. Waddeneilanden) exclusief BTW:

 •   0  -   1 kg.   EUR   6,95
 •   1  -   5 kg.   EUR 10,00
 •   5  - 10 kg.   EUR 12,50
 • 10  - 15 kg.   EUR 15,50
 • 15  - 22 kg.   EUR 20,00
 • 22  - 25 kg.   EUR 22,50
 • 25 -  30 kg.   EUR 25,00
 • 30 -  35 kg.   EUR 30,00
 • > 35 kg.         EUR 50,00 (i.v.m. palletzending)

Voor België:

 •   0  - 10 kg.   EUR 12,50
 • 10  - 15 kg.   EUR 17,50
 • 15  - 22 kg.   EUR 20,50
 • > 22 kg.        EUR 50,00 (i.v.m. palletzending)

Woont u op de waddeneilanden of in het buitenland (anders dan België)?  (Dus woont u in Nederland (behalve de waddeneilanden) of in België dan kunt u gewoon bestellen en laten versturen!)

Dan gelden deze verzendtarieven niet. Gelieve in dat geval uw bestelling te plaatsen en kies dan voor de keuze "Afhalen"

In dat geval ontvangt u van ons een zgn. proforma nota met de correcte verzendkosten met hierbij gekoppeld een automatische betaallink (PAYPAL). U kunt ook een bankoverschrijving doen. Na ontvangst van uw betaling zullen wij de goederen verzenden.

Wilt u een andere verzendwijze of vervoerder (bijvoorbeeld Post.nl of anders)? Kiest u dan voor “afhalen” en geef bij uw opmerking aan hoe u dit wenst te willen ontvangen. U ontvangt dan van ons een proforma nota met een automatische betaallink. Na ontvangst van uw betaling zullen wij de goederen verzenden. Wij verzenden dan op uw eigen risico en kunnen dan geen verantwoording nemen wanneer zendingen niet (of in het geheel niet) worden afgeleverd.

Meer informatie? Bel tijdens kantooruren +31 (0)594 587090 of mail verkoop(at)rubberwinkel(punt)nl