Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Alternatieve verzending bij kleine orders

De laatste tijd krijgen we veel (soms vervelende) opmerkingen rond de verzending van kleine producten als o-ringen. We begrijpen deze discussie, maar hebben hier bewust voor gekozen.

Kleine bestellingen (zoals bijvoorbeeld een zakje o-ringen) worden door ons standaard ook verzonden in een (brievenbus) doosje via DHL en hiervoor betaalt u het standaard pakkettarief (Ditzelfde tarief wordt ons door DHL ook berekend overigens). In het verleden verzonden wij via de standaard verzending van Post.nl tegen lagere tarieven, maar in veel gevallen leverde dit ons veel klachten op omdat in 30% van de gevallen de zendingen niet of veel te laat werden afgeleverd. Dit gaf veel discussies omdat we geen track & trace hadden en dus geen bewijs dat we het weldegelijk hadden verzonden, hetgeen ons regelmatig (begrijpelijk maar volkomen onterecht) vervelende verwijten opleverde.

Wij kiezen standaard voor verzending van DHL omdat we u een Track & Trace nummer kunnen geven zodat u uw bestelling ook kunt volgen.

Wij begrijpen dat een bestelling van bijvoorbeeld EUR 1,20 voor een zakje o-ringen, dergelijk hoge vrachtkosten met zich mee brengt dat u dit niet in verhouding vindt, ondanks dat dit volkomen terecht is.

Daarom bieden wij (in het geval van kleine producten, mits ze door de brievenbus passen en incl. verpakking niet hoger zijn dan 26 mm.) de mogelijkheid deze per post te ontvangen.

LET WEL: DIT GESCHIEDT OP EIGEN RISICO!
.

Wij nemen geen verantwoordelijkheid wanneer de zending zoek raakt of niet (of te laat) wordt afgeleverd.

Omdat een order dan niet geautomatiseerd kan worden verwerkt, rekenen wij een kleine toeslag (EUR 0,54). De ervaring leert dat een Postzending eerder 2-4 werkdagen onderweg is, dan de volgende dag geleverd.
  • Dus bij een zending van 20 gram rekenen wij EUR 1,50. (excl. BTW)
  • Bij een zending van 20-50 gram rekenen wij EUR 3,00 verzendkosten (excl. BTW) etc. 
  • Pakketverzending is via andere vervoerders niet mogelijk.
  • Genoemde bedragen zijn alleen van toepassing op zendingen binnen NL. Naar België gelden andere tarieven i.v.m. (internationale) zegels

Wilt u gebruik maken van deze service?

Kies bij bestelling voor afhalen en vermeld bij opmerkingen: "graag verzending per post." U ONTVANGT VAN ONS DAN EEN FACTUUR MET VERZENDKOSTEN!  WACHT HIEROP ALVORENS U BETAALT!!!!