Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Bedrijfsprofiel

Rubberwinkel.nl is een activiteit van Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV in Tolbert. Hofland Deltaflex Rubbertechniek is producent én groothandel van een breed assortiment technische rubberproducten. Daarnaast is Hofland Deltaflex Rubbertechniek al vele decennia zowel nationaal als internationaal bekend als leverancier van technische kunststoffen, zachte en metallieke afdichtingen, pakkingplaat, industriële- en compositieslangen en zacht PVC tochtdeursystemen.

Hofland Deltaflex Rubbertechniek vindt haar afnemers in vrijwel alle industriële segmenten, als ook in de scheepvaart en petrochemie. Na tot 1993 actief te zijn geweest als Heeneman Rubbertechniek kent Hofland Deltaflex Rubbertechniek een lange historie aan de Zuiderweg in Hoogkerk, nabij Groningen.

In 2001 verhuisde het bedrijf naar een moderne productielocatie in het Groningse Leek. Inmiddels is Hofland Deltaflex Rubbertechniek uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van technische rubberproducten, afdichtingen, slangen en PVC tochtdeursystemen. Zowel in Nederland als daarbuiten. Hofland Deltaflex Rubbertechniek kenmerkt zich door een platte organisatie met korte lijnen.

In 2011 concludeerde de directie dat de locatie in Leek te klein leek te worden om de sterke ambities van het bedrijf waar te kunnen maken. Dit resulteerde in een verhuizing in 2013 naar een grotere locatie in het nabijgelegen Tolbert. Hier werd ook een showroom en afhaalbalie ingericht.

Met rubberwinkel.nl biedt Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV u een compleet pakket rubber producten als rubber plaat, profielen, lopers, matten, terras- en speelplaatstegels, trillingdempers maar ook stalmatten, laadklepmatten, trapbescherming, trailermatten, afdichtingen, slangen en koppelingen, etc. Als echt B2B bedrijf kregen wij regelmatig verzoeken van particuliere klanten om onze producten (die veelal niet in de reguliere bouwmarkt te vinden zijn) af te kunnen nemen. Om deze verzoeken te kunnen honoreren hebben wij deze service kunnen realiseren door onze webshop ook voor particulieren toegankelijk te maken.

U kunt sinds kort ook eenvoudig online bestellen en online betalen vanuit België!

Mocht u iets afwijkend zoeken dat u niet in de shop vindt, neem dan contact op via tel. +31(0)594 587090, stuur een email naar verkoop(at)rubberwinkel(punt)nl of kom langs op de Feithsweg 12 in Tolbert.

U kunt uw bestelling via de webshop op de volgende manieren veilig betalen (afhaalorders kunt u ook betalen via PIN):