Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct
  • Prijzen zijn altijd excl. 21 BTW
  • Leest u alstublieft de omschrijvingen goed alvorens u bestelt!
  • Afhalen kan ook in Tolbert (provincie Groningen)
  • Wij snijden en verlijmen ook op maat!
  • Veel producten uit voorraad leverbaar!
Vanwege de huidige Corona maatregelen is onze showroom gesloten. Orders kunnen alleen op afspraak worden afgehaald. Zie onze nieuwspagina voor de laatste maatregelen!

Door de drukte bij de bezorgdiensten kan het voorkomen dat bezorging vertraging oploopt. Hierop hebben wij helaas geen invloed!

Welkom bij de meest complete webshop met rubberproducten van Nederland en België!

Rubberwinkel.nl is al sinds 2007 dé webshop voor rubber producten. Met een uitgebreid assortiment als rubber plaat, lopers, matten, tegels, trillingsdempers, cel- en moosrubbers, profielen, stootbuffers, doppen, en tal van andere zaken vindt u op Rubberwinkel.nl bijna alles op het gebied van (technische) rubberproducten.Voor bedrijven, maar nu ook voor particulieren. Rubberwinkel.nl is een activiteit van Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV uit Tolbert (NL).

Lees de omschrijvingen per product alstublieft goed alvorens u bestelt, om eventuele problemen of onnodige kosten te voorkomen. Sommige producten kunt u namelijk niet retourneren (dit wordt expliciet vermeld in de productomschrijving).
Bovendien worden berekende vrachtkosten niet gecrediteerd bij retourzendin
g.

BENT U EEN BELGISCHE ZAKELIJKE KLANT? KLIK HIER VOOR INFO OVER VERLEGGING BTW!

Wij adviseren u bij twijfel over de keuze van een bepaald product eerst te bellen met onze verkoopafdeling, tijdens kantooruren: +31 (0) 594 58 70 90.

Bij retouren dient u altijd contact op te nemen met onze verkoopafdeling door het retourformulier aan te vragen!

Zoekt u iets speciaals? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Op werkdagen zijn wij geopend van 8.00 tot 17.00 uur en bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)  594 58 70 90 of via email verkoop@rubberwinkel.nl.

Nog dagelijks wordt aan de webshop gewerkt en worden er nieuwe producten toegevoegd.U kunt eenvoudig via onze webshop bestellen en betalen vanuit Nederland én België! Uiteraard kunt u op werkdagen de goederen ook bekijken en afhalen bij onze afhaalbalie/showroom in Tolbert (NL).

Wilt u er zeker van zijn dat uw product voorradig is? Neem dan van te voren even contact op met onze verkoopafdeling!

Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV en ook Rubberwinkel.nl zijn ISO9001:2015 gecertificeerd.