Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Showroom

Onze showroom/afhaalbalie in Tolbert

In verband met de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Coronavirus gelden voor klanten die hun bestelling willen AFHALEN of onze SHOWROOM willen BEZOEKEN enkele wijzigingenLEES HIEROVER MEER IN ONS NIEUWSOVERZICHT!

In onze vestiging in Tolbert hebben wij een showroom/afhaalbalie, waar u onze producten kunt bekijken en afhalen. Het grootste deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Wilt u er zeker van zijn dat uw product voorradig is? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnumer +31 (0)594 58 70 90. Omdat vele producten van de rol gesneden worden kan het voorkomen dat u even dient te wachten. Uiteraard kan dit altijd onder het genot van een kopje koffie of thee. 

 

 

 

Er kan in onze showroom contant betaald worden alsook per pin. 

Ons bedrijfspand met warehouse in Tolbert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze showroom/afhaalbalie is geopend van ma-vr. van 08.00 tot 17.00 uur en gevestigd aan de Feithsweg 12 te Tolbert. 

 

Rondleidingen.

In verband met Covid-19 is er tijdelijk geen mogelijkheid voor rondleidingen!

Op afspraak is het ook mogelijk onze productiefaciliteit te bekijken. Dit geldt ook voor groepen en verenigingen. Wij hebben hiertoe mogelijkheid voor een bedrijfspresentatie/rondgang door de fabriek waarin u de vele mogelijkheden in rubberproductie en die van Hofland Deltaflex Rubbertechniek kunt bekijken. De presentatie/rondleiding duurt ongeveer 60-90 minuten en is mogelijk voor groepen vanaf 10-15 personen. Maximaal kunnen wij zo’n 70 personen in onze presentatieruimte ontvangen. In dergelijke groepen zal de rondleiding gesplitst worden.