Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Nieuws

Nieuws

Lees hier het algemene nieuws over Rubberwinkel.nl.


Afhaalbalie en showroom gaan weer open op 25 mei 2020!

Afhaalbalie en showroom gaan weer open op 25 mei 2020!

Tolbert, mei 2020

Lange tijd was het niet mogelijk uw bestellingen af te halen of om onze showroom te bezoeken. Binnen Hofland Deltaflex zijn enkele personen werkzaam die zelf of van wie gezinsleden tot de risicogroep behoren. Hierdoor waren de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus waren voor ons reden om uw bestelling tijdelijk alleen te kunnen laten bezorgen. 

Versoepeling van de nieuwe regels betekent dat wij momenteel onze showroom en afhaalbalie aanpassen, zodat wij u ook weer de mogelijkheid bieden om uw zending weer af te halen. 

VANAF 25 MEI A.S. kunt u uw bestelling ook weer afhalen of onze showroom bezoeken. Hiervoor gelden enkele voorwaarden en regels: 

  • U bent niet ziek of heeft geen koorts.
  • Ook binnen uw gezin is niemand ziek.
  • Er mogen maximaal 2 personen tegelijk in onze showroom aanwezig zijn.
  • U volgt altijd instructies op van ons personeel 
  • U houdt altijd de inmiddels bekende 1,5 meter afstand.
  • Alleen producten in de showroom zijn te bezichtigen. Ons magazijn en productiefaciliteit is nog niet toegankelijk voor bezoekers. 

Wij vertrouwen op uw eigen verantwoordelijkheid en begrip. Samen blijven we gezond. 

Hemelvaart gewijzigde openingstijden!

Hemelvaart gewijzigde openingstijden!

Tolbert, mei 2020

In verband met Hemelvaart is onze Klantenservice en Expeditie gesloten op donderdag 21 en vrijdag 22 mei 2020. 

Bestellingen welke 20 mei vóór 12.00 uur worden ingestuurd, worden nog dezelfde dag verwerkt. 

Bestellingen welke na 12.00 uur worden ingestuurd worden zoveel mogelijk dezelfde dag verwerkt maar anders op maandag 25 mei verwerkt en verzonden. 


Rubberwinkel.nl gesloten wegens Bevrijdingsdag

Rubberwinkel.nl gesloten wegens Bevrijdingsdag

Vanwege de viering van 75 jaar Bevrijding  is onze Klantenservice en Expeditie gesloten op maandag 4 mei en dinsdag 5 mei 2020. 

Orders welke besteld worden op 1 mei vóór 12.00 uur worden nog dezelfde dag verwerkt. Orders welke na 12.00 uur worden besteld worden zo mogelijk nog dezelfde dag verwerkt en anders op woensdag 6 mei 2020. 


Blijf gezond, blijf thuis. 

Koningsdag 2020

Koningsdag 2020

In verband met Koningsdag is onze klantenservice en expeditie gesloten op maandag 27 april 2020. 


Orders welke vrijdag vóór 12.00 uur worden besteld, worden nog diezelfde dag in behandeling genomen. Orders welke na 12.00 uur worden besteld trachten we zoveel mogelijk nog dezelfde dag te verwerken. Mocht dit niet lukken zullen deze bestellingen dinsdag 28 april in behandeling worden genomen en verwerkt. 

Vanwege pasen is klantenservice en expeditie gesloten op maandag 13 april.

Vanwege pasen is klantenservice en expeditie gesloten op maandag 13 april.


In verband met pasen is onze klantenservice gesloten op 2e paasdag, maandag 13 april.


Orders welke vrijdag 10 april vóór 12.00 uur worden besteld zullen normaliter nog diezelfde dag worden verwerkt en verzonden. Deze worden dan dinsdag 14 april aangeleverd. Orders welke na vrijdag 10 april na 12.00 uur binnenkomen zullen uiterlijk dinsdag 14 april in behandeling worden genomen en verwerkt.

Wij wensen u fijne paasdagen.

Gewijzigde regels inzake bezoek showroom en afhalen

Gewijzigde regels inzake bezoek showroom en afhalen

Tolbert, maart 2020

Ter voorkoming van verdere bestrijding van het Coronavirus, willen wij ook graag onze bijdrage leveren. Tot nog toe was onze afhaalbalie en showroom alleen op afspraak geopend. 

In verband met de aangescherpte regels, hebben wij besloten met ingang van 24 maart onze afhaalbalie en showroom tijdelijk te sluiten. 


U kunt dus uw bestelling daarom ALLEEN nog laten BEZORGEN.


Wij danken u voor uw begrip en hopen u zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in onze showroom in Tolbert

Graag uw aandacht inzake de ontwikkelingen rond het coronavirus

Graag uw aandacht inzake de ontwikkelingen rond het coronavirus

Tolbert, maart 2020

Het Coronavirus houdt de wereld (en ook Nederland) flink in zijn greep. Gelukkig zijn binnen onze organisatie nog geen gevallen van besmetting bekend en zijn wij nog volledig operationeel. Wij doen al het mogelijke om dit zo te houden en houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Ons personeel wordt geacht alle instructies hieromtrent uit te voeren en houdt zich hier ook aan. Online bestellingen worden dan ook normaal verwerkt. Ook is onze klantenservice gewoon geopend tijdens kantooruren. 


Toch hebben wij, in navolging van de diverse adviezen van het RIVM besloten voor KLANTEN DIE ONZE SHOWROOM OF AFHAALBALIE WILLEN BEZOEKEN enkele voorwaarden te stellen.


Vanaf maandag 16 maart zal onze SHOWROOM en AFHAALBALIE enkel OP AFSPRAAK geopend zijn.

Voor uw- en onze veiligheid  hebben wij hieraan nog enkele voorwaarden gesteld waarbij wij een beroep doen op uw gezonde verstand en verantwoordelijkheid wanneer u ons bezoekt:


- Wij vertrouwen erop dat u, wanneer u ons wilt bezoeken, NIET verkouden bent, Geen last heeft van hoesten, koorts of andere symptomen van besmetting. 


- Wij vragen u, indien mogelijk, uw aankopen (bij voorkeur contactloos) te pinnen. Mocht dit niet mogelijk zijn, gelieve dan er voor te zorgen dat het uitwisselen van geld zonder handcontact geschiedt. 


Wij danken u voor uw begrip! 


Nieuwe catalogi Hofland Deltaflex!

Nieuwe catalogi Hofland Deltaflex!

Tolbert, Januari 2020

Rubberwinkel is een activiteit van Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV. Deze producent en groothandel in een breed assortiment rubberproducten heeft haar catalogi geheel vernieuwd. Vooralsnog kunt u deze enkel downloaden op de website van Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV www.hdrt.nl

Een voorspoedig 2020!

Een voorspoedig 2020!

Tolbert januari 2020


Het team van Rubberwinkel.nl wenst u een voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2020!

Ook in 2020 staan wij weer voor u klaar met een groot assortiment rubberproducten.

Hofland Deltaflex continueert ISO9001 certificering

Hofland Deltaflex continueert ISO9001 certificering

Tolbert, december 2019

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft met positief resultaat de jaarlijkse audit ISO9001:2015 doorlopen en mag zich ook in 2020 ISO9001 gecertificeerd noemen. Ook de actifveiten van rubberwinkel.nl zijn in de certificeringsaudit meegenomen. Hierin heeft u nog een extra waarborg dat Hofland Deltaflex Rubbertechniek/Rubberwinkel.nl een betrouwbare partner is in rubber.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 36