Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Nieuws

Nieuws

Lees hier het algemene nieuws over Rubberwinkel.nl.


Rubberwinkel sponsort historische koetsentocht!

Rubberwinkel sponsort historische koetsentocht!

Tolbert/Leek, oktober 2019

Hofland Deltaflex Rubbertechniek was een van de sponsoren van de historische koetsentocht welke door het Museum Nienoord uit Leek was georganiseerd. Tijdens deze tocht waren zo'n 45 aanspanningen in historische setting aanwezig welke door de regio een rondrit maakten. De stoet trok veel bekijks. Hofland Deltaflex sponsorde met haar online webshop "Rubberwinkel.nl" deze mooie activiteit.Rubberwinkel plaatst AED!

Rubberwinkel plaatst AED!

Tolbert, september 2019

Hofland Deltaflex Rubbertechniek in Tolbert heeft een AED laten plaatsen met een zogeheten “buitenkast” zodat deze ook toegankelijk is voor burgers of hulpverleners in noodsituaties.Eigenaar René Hoekzema licht toe: “Vanuit onze BHV organisatie was al een enkele jaren geleden het idee gelanceerd om een AED aan te schaffen, maar zoals het vaak gaat, is het ook weer aan de aandacht ontsnapt.” Tot enige tijd geleden de AED weer op het wensenlijstje kwam besloot het bedrijf meteen te schakelen en opdracht te geven een keus te maken.


Op de foto: een deel van de medewerkers van Hofland Deltaflex/Rubberwinkel bij "hun" AED


Gemeente Westerkwartier op bezoek!

Gemeente Westerkwartier op bezoek!

Tolbert, 21 juni 2019

Donderdagmorgen 20 juni bracht een kleine delegatie van de nieuwe gemeente Westerkwartier, waaronder burgemeester Wiersema en wethouder Pastoor, een bedrijfsbezoek aan Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV in Tolbert.


Directeur René Hoekzema liet zijn gasten op geheel eigen wijze kennis maken met het, overal aanwezige maar tegelijkertijd zo onbekende, product rubber. Ook onze veelzijdigheid en flexibiliteit zorgde regelmatig voor een verbaasde blik. En dan vooral het gegeven dat het "gewoon" uit Tolbert komt.

Ook de vele inspanningen die wij doen om maatschappelijk ons steentje bij te dragen op vele vlakken, maakte veel indruk op de bezoekers. Maar bovenal was het de wijze waarop de medewerkers “opstonden” toen directeur Hoekzema enkele jaren geleden ernstig ziek werd en hierdoor lange tijd uitviel en zij het bedrijf gewoon doordraaiden alsof er niets aan de hand was.

Het aanstekelijke enthousiasme en de gedrevenheid van het team van Hofland Deltaflex maakte dat de tijd voorbij vloog en de delegatie bijna te laat, maar vooral aangenaam verrast en onder de indruk, op haar volgende afspraak verscheen.


Rubber Seal: de eenvoudigste oplossing voor herstellen van (dak)lekkages.

Rubber Seal: de eenvoudigste oplossing voor herstellen van (dak)lekkages.

Schade aan dak of lekkage aan dak (raam)? Gebruik Bison Rubber Seal voor snelle eenvoudige reparatie. Leverbaar uit voorraad bij rubberwinkel voor scherpe prijzen. Onze afhaalbalie in Tolbert (Gn) is geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Hemelvaart

Gewijzigde openingstijden i.v.m. Hemelvaart

Tolbert mei 2019

I.v.m. Hemelvaart is onze klantenservice en afhaalbalie gesloten op donderdag 30 en vrijdag 31 mei a.s. Orders welke woensdag 29 mei 2019 vóór 12.00 uur worden besteld, worden normaliter diezelfde dag nog verzonden. Bestellingen welke na 12.00 uur binnenkomen proberen wij zoveel mogelijk nog te verwerken. Anders worden deze maandag 3 juni in behandeling genomen en verwerkt.

De vloer op bij Fitclub Rodenburg

De vloer op bij Fitclub Rodenburg

Tolbert/Leek, mei 2019


Fitclub Rodenburg uit Leek heeft onlangs haar trainingsfaciliteiten uitgebreid met een breed scala aan krachttrainingsapparatuur. Hiervoor was een rubber vloer benodigd, waarbij de eigenaar de voorkeur had de vloer zelf te leggen. Hofland Deltaflex Rubbertechniek/Rubberwinkel.nl werd benaderd voor advies over de beste opties. Gekozen werd voor een duurzame sportvloer, gemaakt van gerecycled hoogwaardig SBR rubber granulaat met een EPDM kleurstrooiing. Deze vloer kent een fijne structuur, is leverbaar met diverse kleurstellingen, is eenvoudig schoon te houden en bovenal sterk. Om het leggen te vereenvoudigen, werd gekozen voor puzzeltegels. De eigenaar besloot de vloer vooralsnog niet op diverse plaatsen te fixeren middels een dubbelzijdige tape, hetgeen wel aan te bevelen is, omdat men de mogelijkheid wil hebben om nog aanpassingen te doen aan de vloer.

Vanwege pasen zijn wij maandag 22 april gesloten

Vanwege pasen zijn wij maandag 22 april gesloten


In verband met pasen is onze klantenservice en afhaalbalie gesloten op 2e paasdag, maandag 22 april.


Orders welke vrijdag 19 april vóór 12.00 uur worden besteld zullen normaliter nog diezelfde dag worden verwerkt en verzonden. Deze worden dan dinsdag 23 april aangeleverd. Orders welke na vrijdag 30 maart om 12.00 uur binnenkomen zullen dinsdag 23 april in behandeling worden genomen en verwerkt.

Wij wensen u fijne paasdagen.

NIeuw bij rubberwinkel.nl: PSI Pluggen

NIeuw bij rubberwinkel.nl: PSI Pluggen

Nieuw bij Rubberwinkel.nl: PSI Pluggen!

Het ideale afdicht systeem voor enkelvoudige doorvoeringen van leidingen is het PSI afdichtsysteem. Deze afdichtingen bestaan uit twee gelijke, halfronde rubberen schalen welke eenvoudig om de leiding wordt geklemd en vervolgens zorgvuldig in de doorvoer wordt geslagen. Standaard levert rubberwinkel.nl uit voorraard PSI pluggen in EPDM kwaliteit. Deze worden geleverd in een zwarte kleur en kunnen worden gebruikt voor een gas- en waterdichte afdichting (denk hierbij aan verwarmingsbuizen of waterleiding).

Rubberwinkel/Hofland Deltaflex ontvangt ISO9001 certificaat!

Rubberwinkel/Hofland Deltaflex ontvangt ISO9001 certificaat!

Tolbert, januari 2019

In december 2018 doorliep Hofland Deltaflex Rubbertechniek met goed gevolg de certificeringsaudit t.b.v. ISO9001:2015. Door de feestdagen en jaarwisseling duurde het even voordat certificeringsbureau TÜV Nederland, het certificaat kon afgeven, maar gelukkig mochten wij deze inmiddels hebben ontvangen. Hiermee is Hofland Deltaflex nu ook echt ISO9001:2015 gecertificeerd.

Businessclub Top of Holland bezoekt Rubberwinkel/Hofland Deltaflex!

Businessclub Top of Holland bezoekt Rubberwinkel/Hofland Deltaflex!

Tolbert, januari 2019

Exact 10 jaar na de publicatie van een uitgebreid artikel over Hofland Deltaflex in het gelijknamige magazine, bracht businessclub Top of Holland een bedrijfsbezoek aan Hofland Deltaflex. Zo'n 30 geïnteresseerde leden maakten kennis met de veelzijdigheid van rubber en de vele toepassingsmogelijkheden van de producten die Hofland Deltaflex produceert.

Ook veel indruk bij de gasten maakte de betrokkenheid van de medewerkers bij het bedrijf, alsook de inspanningen welke Hofland Deltaflex doet op het gebied van Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 25