Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Nieuws

Nieuws

Lees hier het algemene nieuws over Rubberwinkel.nl.


Gewijzigde regels inzake bezoek showroom en afhalen

Gewijzigde regels inzake bezoek showroom en afhalen

Tolbert, maart 2020

Ter voorkoming van verdere bestrijding van het Coronavirus, willen wij ook graag onze bijdrage leveren. Tot nog toe was onze afhaalbalie en showroom alleen op afspraak geopend. 

In verband met de aangescherpte regels, hebben wij besloten met ingang van 24 maart onze afhaalbalie en showroom tijdelijk te sluiten. 


U kunt dus uw bestelling daarom ALLEEN nog laten BEZORGEN.


Wij danken u voor uw begrip en hopen u zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in onze showroom in Tolbert

Graag uw aandacht inzake de ontwikkelingen rond het coronavirus

Graag uw aandacht inzake de ontwikkelingen rond het coronavirus

Tolbert, maart 2020

Het Coronavirus houdt de wereld (en ook Nederland) flink in zijn greep. Gelukkig zijn binnen onze organisatie nog geen gevallen van besmetting bekend en zijn wij nog volledig operationeel. Wij doen al het mogelijke om dit zo te houden en houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Ons personeel wordt geacht alle instructies hieromtrent uit te voeren en houdt zich hier ook aan. Online bestellingen worden dan ook normaal verwerkt. Ook is onze klantenservice gewoon geopend tijdens kantooruren. 


Toch hebben wij, in navolging van de diverse adviezen van het RIVM besloten voor KLANTEN DIE ONZE SHOWROOM OF AFHAALBALIE WILLEN BEZOEKEN enkele voorwaarden te stellen.


Vanaf maandag 16 maart zal onze SHOWROOM en AFHAALBALIE enkel OP AFSPRAAK geopend zijn.

Voor uw- en onze veiligheid  hebben wij hieraan nog enkele voorwaarden gesteld waarbij wij een beroep doen op uw gezonde verstand en verantwoordelijkheid wanneer u ons bezoekt:


- Wij vertrouwen erop dat u, wanneer u ons wilt bezoeken, NIET verkouden bent, Geen last heeft van hoesten, koorts of andere symptomen van besmetting. 


- Wij vragen u, indien mogelijk, uw aankopen (bij voorkeur contactloos) te pinnen. Mocht dit niet mogelijk zijn, gelieve dan er voor te zorgen dat het uitwisselen van geld zonder handcontact geschiedt. 


Wij danken u voor uw begrip! 


Nieuwe catalogi Hofland Deltaflex!

Nieuwe catalogi Hofland Deltaflex!

Tolbert, Januari 2020

Rubberwinkel is een activiteit van Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV. Deze producent en groothandel in een breed assortiment rubberproducten heeft haar catalogi geheel vernieuwd. Vooralsnog kunt u deze enkel downloaden op de website van Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV www.hdrt.nl

Een voorspoedig 2020!

Een voorspoedig 2020!

Tolbert januari 2020


Het team van Rubberwinkel.nl wenst u een voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2020!

Ook in 2020 staan wij weer voor u klaar met een groot assortiment rubberproducten.

Hofland Deltaflex continueert ISO9001 certificering

Hofland Deltaflex continueert ISO9001 certificering

Tolbert, december 2019

Hofland Deltaflex Rubbertechniek heeft met positief resultaat de jaarlijkse audit ISO9001:2015 doorlopen en mag zich ook in 2020 ISO9001 gecertificeerd noemen. Ook de actifveiten van rubberwinkel.nl zijn in de certificeringsaudit meegenomen. Hierin heeft u nog een extra waarborg dat Hofland Deltaflex Rubbertechniek/Rubberwinkel.nl een betrouwbare partner is in rubber.

Gewijzigde openingstijden gedurende de feestdagen

Gewijzigde openingstijden gedurende de feestdagen

Tolbert, december 2019 


I.v.m. Kerst en Nieuwjaar gelden afwijkende openingstijden van onze afhaalbalie gedurende de feestdagen.

  • Woensdag 25 december 2019 gesloten
  • Donderdag 26 december 2019 gesloten
  • Vrijdag 27 december 2019 gesloten
  • Maandag 30 december 2019 geopend van 08.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdag 31 december 2019 geopend van 08.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag 1 januari 2020 gesloten

Orderafhandeling:

  • Orders welke dinsdag 24 december 2019 vóór 12.00 uur worden besteld, worden zo mogelijk nog 24 december verwerkt en verzonden.
  • Orders welke vanaf dinsdag 24 december 2019 nà 12.00 uur worden besteld, proberen wij nog dezelfde dag nog te verwerken of worden maandag 30 december verwerkt en in behandeling genomen.
  • Orders welke  dinsdag 31 december 2019 vóór 12.00 uur worden besteld, worden zo mogelijk nog 31 december verwerkt en verzonden.
  • Orders welke vanaf dinsdag 31 december 2019 nà 12.00 uur worden besteld, worden zo mogelijk nog dezelfde dag verwerkt en anders donderdag 2 januari 2020 verwerkt en in behandeling genomen.


Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!

Rubberwinkel sponsort historische koetsentocht!

Rubberwinkel sponsort historische koetsentocht!

Tolbert/Leek, oktober 2019

Hofland Deltaflex Rubbertechniek was een van de sponsoren van de historische koetsentocht welke door het Museum Nienoord uit Leek was georganiseerd. Tijdens deze tocht waren zo'n 45 aanspanningen in historische setting aanwezig welke door de regio een rondrit maakten. De stoet trok veel bekijks. Hofland Deltaflex sponsorde met haar online webshop "Rubberwinkel.nl" deze mooie activiteit.Rubberwinkel plaatst AED!

Rubberwinkel plaatst AED!

Tolbert, september 2019

Hofland Deltaflex Rubbertechniek in Tolbert heeft een AED laten plaatsen met een zogeheten “buitenkast” zodat deze ook toegankelijk is voor burgers of hulpverleners in noodsituaties.Eigenaar René Hoekzema licht toe: “Vanuit onze BHV organisatie was al een enkele jaren geleden het idee gelanceerd om een AED aan te schaffen, maar zoals het vaak gaat, is het ook weer aan de aandacht ontsnapt.” Tot enige tijd geleden de AED weer op het wensenlijstje kwam besloot het bedrijf meteen te schakelen en opdracht te geven een keus te maken.


Op de foto: een deel van de medewerkers van Hofland Deltaflex/Rubberwinkel bij "hun" AED


Gemeente Westerkwartier op bezoek!

Gemeente Westerkwartier op bezoek!

Tolbert, 21 juni 2019

Donderdagmorgen 20 juni bracht een kleine delegatie van de nieuwe gemeente Westerkwartier, waaronder burgemeester Wiersema en wethouder Pastoor, een bedrijfsbezoek aan Hofland Deltaflex Rubbertechniek BV in Tolbert.


Directeur René Hoekzema liet zijn gasten op geheel eigen wijze kennis maken met het, overal aanwezige maar tegelijkertijd zo onbekende, product rubber. Ook onze veelzijdigheid en flexibiliteit zorgde regelmatig voor een verbaasde blik. En dan vooral het gegeven dat het "gewoon" uit Tolbert komt.

Ook de vele inspanningen die wij doen om maatschappelijk ons steentje bij te dragen op vele vlakken, maakte veel indruk op de bezoekers. Maar bovenal was het de wijze waarop de medewerkers “opstonden” toen directeur Hoekzema enkele jaren geleden ernstig ziek werd en hierdoor lange tijd uitviel en zij het bedrijf gewoon doordraaiden alsof er niets aan de hand was.

Het aanstekelijke enthousiasme en de gedrevenheid van het team van Hofland Deltaflex maakte dat de tijd voorbij vloog en de delegatie bijna te laat, maar vooral aangenaam verrast en onder de indruk, op haar volgende afspraak verscheen.


Rubber Seal: de eenvoudigste oplossing voor herstellen van (dak)lekkages.

Rubber Seal: de eenvoudigste oplossing voor herstellen van (dak)lekkages.

Schade aan dak of lekkage aan dak (raam)? Gebruik Bison Rubber Seal voor snelle eenvoudige reparatie. Leverbaar uit voorraad bij rubberwinkel voor scherpe prijzen. Onze afhaalbalie in Tolbert (Gn) is geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 31