Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Businessclub Top of Holland bezoekt Rubberwinkel/Hofland Deltaflex!

Tolbert, januari 2019

Exact 10 jaar na de publicatie van een uitgebreid artikel over Hofland Deltaflex in het gelijknamige magazine, bracht businessclub Top of Holland een bedrijfsbezoek aan Hofland Deltaflex. Zo'n 30 geïnteresseerde leden maakten kennis met de veelzijdigheid van rubber en de vele toepassingsmogelijkheden van de producten die Hofland Deltaflex produceert.

Ook veel indruk bij de gasten maakte de betrokkenheid van de medewerkers bij het bedrijf, alsook de inspanningen welke Hofland Deltaflex doet op het gebied van Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.


Na de bedrijfspresentatie door de altijd enthousiaste directeur Hoekzema, volgde een rondleiding door de productiefaciliteiten van Hofland Deltaflex, waarbij de gasten kennismaakten met de vele manieren van rubberverwerking.

Aansluitend nam motorcoureur Bertus Folkertsma de gasten mee op een adembenemende reis naar het Britse Isle of Man, waar de motorcoureur zijn ervaringen deelde in zijn lange weg naar dat ene doel: meedoen aan de gevaarlijkste motorrace ter wereld. De TT van het Isle of Man.

Voor meer informatie over de businessclub Top of Holland klikt u hier.

Foto's: ©2019 Jan Peter Mulder Fotografie.