Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 250
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Graag uw aandacht inzake de ontwikkelingen rond het coronavirus

Tolbert, maart 2020

Het Coronavirus houdt de wereld (en ook Nederland) flink in zijn greep. Gelukkig zijn binnen onze organisatie nog geen gevallen van besmetting bekend en zijn wij nog volledig operationeel. Wij doen al het mogelijke om dit zo te houden en houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Ons personeel wordt geacht alle instructies hieromtrent uit te voeren en houdt zich hier ook aan. Online bestellingen worden dan ook normaal verwerkt. Ook is onze klantenservice gewoon geopend tijdens kantooruren. 


Toch hebben wij, in navolging van de diverse adviezen van het RIVM besloten voor KLANTEN DIE ONZE SHOWROOM OF AFHAALBALIE WILLEN BEZOEKEN enkele voorwaarden te stellen.


Vanaf maandag 16 maart zal onze SHOWROOM en AFHAALBALIE enkel OP AFSPRAAK geopend zijn.

Voor uw- en onze veiligheid  hebben wij hieraan nog enkele voorwaarden gesteld waarbij wij een beroep doen op uw gezonde verstand en verantwoordelijkheid wanneer u ons bezoekt:


- Wij vertrouwen erop dat u, wanneer u ons wilt bezoeken, NIET verkouden bent, Geen last heeft van hoesten, koorts of andere symptomen van besmetting. 


- Wij vragen u, indien mogelijk, uw aankopen (bij voorkeur contactloos) te pinnen. Mocht dit niet mogelijk zijn, gelieve dan er voor te zorgen dat het uitwisselen van geld zonder handcontact geschiedt. 


Wij danken u voor uw begrip!