Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 450
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

CR (neopreen®) plaatrubber

CR (neopreen®) plaatrubber

WIJ ZIJN GESTOPT MET ONZE WEBSHOP EN LEVERING AAN PARTICULIEREN.

BENT U (KLEIN) ZAKELIJKE KLANT? GELIEVE UW AANVRAAG/BESTELLING TE STUREN NAAR
SALES(AT)HDRT(PUNT)NL

CR plaatrubber is één van de bekendste rubbersoorten en veelal bekend onder de handelsnaam Neopreen® van DuPont. CR kent vele eigenschappen van andere elastomeren. CR is behoorlijk goed bestendig tegen ozon en veroudering en kent een redelijke olie-bestendigheid.

Zeker de Excellente kwaliteiten zijn goed olie-bestendig. Daarnaast kent CR een behoorlijk goede chemicaliënbestendigheid. CR kan in pure vorm vuurbestendig zijn door het hoge chloorgehalte en zelfdovend in de vlam, maar dit is afhankelijk van de samenstelling van het rubberplaat.

Net als de andere plaatrubbermaterialen geldt dat deze wereldwijd leverbaar in vele (budget)kwaliteiten. Hofland Deltaflex Rubbertechniek levert dit materiaal in 3 kwaliteiten. Een commerciële (ECO), standaard en Excellente kwaliteit. De ECO en Standaard kwaliteit zijn CR/SBR kwaliteiten, waarbij het aandeel polymeer (CR) verschilt. Bij de ECO is dit minimaal 10%, bij de Standaard kwaliteit is dit minimaal 30%. De Excellente kwaliteit heeft een 100% CR polymeer. In alle gevallen voldoen deze kwaliteiten aan de REACH/RoHS en PAH normen zoals die tegenwoordig gelden. 

  • Genoemde prijzen zijn PER ROL en EXCL. 21% BTW

Omdat rubber plaat leverbaar is in verschillende diktes, is de in het vakje genoemde prijs de prijs van de kleinste dikte. Wanneer u een dikkere plaat kiest, wordt de prijs automatisch ook hoger.

Al onze materialen voldoen aan de huidige Europese normen v.w.b. gevaarlijke stoffen en zijn dus REACH, RoHS en PAH conform. Hierdoor zijn onze materialen soms duurder dan die van andere aanbieders, welke veelal in Aziatische landen worden geproduceerd.


Er zijn geen producten in deze categorie.