Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 450
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Profielen/strip

Profielen/strip

WIJ ZIJN GESTOPT MET ONZE WEBSHOP EN LEVERING AAN PARTICULIEREN.

BENT U (KLEIN) ZAKELIJKE KLANT? GELIEVE UW AANVRAAG/BESTELLING TE STUREN NAAR
 
SALES(AT)HDRT(PUNT)NL

Al vele decennia produceert Hofland Deltaflex maatwerkprofielen voor haar afnemers. Daarnaast hebben wij in ons assortiment vele standaard profielen beschikbaar. Denk hierbij aan carrosserieprofielen, hoekprofielen, raamprofielen, infreesprofielen, u-profielen, fenders etc. Zowel in volrubber als in celrubber.

Naast de standaard groothandelshoeveelheden komen deze producten in veel gevallen ook beschikbaar op rollen van 10, 12,5 of 25 meter lengte.

Zoekt u iets speciaals? Wij kunnen maatwerkprofielen produceren in rubber en in TPE (een kunststof met rubber-eigenschappen). Hierbij dient wel een kanttekening te worden gemaakt, dat dit niet lonend is voor kleinere aantallen. Bij TPE moet u denken aan een minimale afname van 100-200 meter (afhankelijk van de afmetingen van het profiel). Voor rubber geldt een hogere minimale afname. U kunt hiervoor contact opnemen met onze verkoopafdeling. 

Houdt u er tevens rekening mee dat wij voor de productie van een maatwerkprofiel een spuitplaat moeten maken. Dit vergt een éénmalige investering.


Verfijnd zoeken