Rubberwinkel webshop
Gratis verzending
vanaf eur 450
Topkwaliteit
alleen de beste materialen
Eigen fabricaat
van ontwerp tot eindproduct

Profielen/strip

Profielen/strip

Al vele decennia produceert Hofland Deltaflex maatwerkprofielen voor haar afnemers. Daarnaast hebben wij in ons assortiment vele standaard profielen beschikbaar. Denk hierbij aan carrosserieprofielen, hoekprofielen, raamprofielen, infreesprofielen, u-profielen, fenders etc. Zowel in volrubber als in celrubber.

Naast de standaard groothandelshoeveelheden komen deze producten in veel gevallen ook beschikbaar op rollen van 10, 12,5 of 25 meter lengte.

Zoekt u iets speciaals? Wij kunnen maatwerkprofielen produceren in rubber en in TPE (een kunststof met rubber-eigenschappen). Hierbij dient wel een kanttekening te worden gemaakt, dat dit niet lonend is voor kleinere aantallen. Bij TPE moet u denken aan een minimale afname van 100-200 meter (afhankelijk van de afmetingen van het profiel). Voor rubber geldt een hogere minimale afname. U kunt hiervoor contact opnemen met onze verkoopafdeling. 

Houdt u er tevens rekening mee dat wij voor de productie van een maatwerkprofiel een spuitplaat moeten maken. Dit vergt een éénmalige investering.


Verfijnd zoeken